KOCAELİ / İZMİT - Şehit Öğretmen Erkan Aydın İlkokulu

ÇÖPÜNÜ DEĞİL TOHUMUNU BIRAK E TWİNNİNG PROJESİNE AİT OKUL PANOLARIMIZ HAZIRLANDI

"Çöpünü Değil Tohumunu Bırak" İsimli e-Twinning Projemize Ait Proje Panoları Hazırlandı.

Okulumuz Müdür Yardımcısı Hatice KARADAVUT ve projede görevli 3/B sınıfı öğrencilerimiz ile 3/A Sınıf Öğretmeni Cennet ATASOY ve projede görevli 3/A sınıfı öğrencilerimiz yürüttükleri "Çöpünü Değil Tohumunu Bırak"  adlı e-Twinning Projesini okulumuzda tanıtmak amacı ile iki ayrı proje panosu hazırladılar.

Öğrencilerin atıkları ayrıştırabilmesini, atıkları geri dönüşüme kazandırabilmeyi öğrenmelerini, bilinçli tüketim alıkanlığı kazanmalarını ve doğaya saygılı olmalarını amaçlayan projemizin tanıtım panosu; okulumuz öğrencileri tarafından ilgi görürken, proje hakkında da merak oluşturdu.

11-04-2022

3/A Sınıfı Proje Panosu